Himmel, se Havet!

Overslaget

fredag 13. september 2013klokken 17:47 · Endnu ingen kommentarer · Vejret

P1230185Bilkas regnslag. To af slagsen. Til test. Hos mig. Midt i den bedste sommer, ever. Ferie. Fødselsdag. Hovedet under armen. Regnslagene hænger, og sygner hen. Går næsten i glemsel. Et gives videre. Og det var overslagets redning.

Fordi, det videregivne regnslag har været til glæde og gavn. Har været i kamp mod noget regn, og har vist sig brugbar!  Her er ordene:

“Og så skal jeg huske at sige, at jeg er blevet meget glad for mit regnslag. Jeg havde ikke lige spottet, at det er med gennemgående lynlås, så man ikke skal slås med det ved af- eller påtagning. Og så er det så løst, at man ikke sveder under det, når det ikke helt er brudt ud med regn endnu, så det er jeg glad for.”.

Sådan Bilka, vi kom i hus!

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy