Himmel, se Havet!

Kaffe og cornflakes

lørdag 5. januar 2013klokken 13:01 · 2 kommentarer · Ve og vel, Weekendsysler

P1220233Hej nye år. Og hej dér!

Nu er jeg sådan set klar til at holde min dejlige lange juleferie, der slutter i denne weekend. Jeg har været nedlagt, og tilbageholdt af forkølelse og den grimme Københavnerinfluenza, der ramte storbyen midt i julehyggen. For mig skete det mellem stegen og ris a la manden.

Sidste år var det nogenlunde lige sådan. Udmattet, træt, hostende og forkølet. Næste år bliver det anderledes, for da gør vi det anderledes. Her i vores lille fællesskab.

Nå men, i går var jeg hos lægen, og her blev det konstateret, at det resterende ubehag nu altsammen kunne arkiveres under forkølelse. Og jeg må sige, at jeg sgu er glad for, endelig at være nået dertil.

Og, nu er det lørdag, og weekend. Listen med de ting, jeg rigtig gerne ville gøre i den lange ferie, ligger nærmest uberørt hen, og da jeg alligevel ikke kan få det fra hånden inden mandag morgen, er jeg heldigvis blevet ligeglad, og laver noget helt andet.

Som, at spise cornflakes og drikke kaffe.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy