Himmel, se Havet!

Jakke i sort

torsdag 10. november 2011klokken 17:10 · 2 kommentarer · Strik

Det hele begyndte i Malmø med en orange parka, og en sort ulden kjole. Senere i København blev et par bøjler beklædt med flere kjoler, samt leggings i varierede kulører, og silkebløde underkjoler sirligt hængt op på knagerækken.

Nu defilerede andet tilbehør forbi i lange lige rækker, og jeg købte i et øjebliks kådhed en kort sort jakke i filtet uld, mens jeg kastede længselsfulde blikke mod stativet med de julerøde filtede kofter. Jo tak, Gudrun forstår sig på fristelser, tænkte jeg, samtidig med, at jeg ramte bunden af snoldeposen.

Og fortrød efter hjemkomsten den korte jakke, for den indkøbte størrelse var måske alligevel for meget lige til øllet, og den større var for slasket. Fornuften vandt, og jeg returnerede dejligheden.

Men, historien slutter skam ikke her, for efter en rum tid foran skærmen fandt jeg en god, og langt billigere løsning, og oveni var garnet også på tilbud!

Det færdige resultat ligger nu, og tørrer på spisebordet, og mangler herefter kun lidt efternuslen.  Og, jeg er meget, meget tilfreds.

Det er snoldeposen i øvrigt også.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy