Himmel, se Havet!

Kantsat

onsdag 11. maj 2011klokken 22:01 · 3 kommentarer · Arbejde, Bynatur, Haveliv, Hverdag

De har lukket min del af gaden. Vej og Park. Kommunen. Whatever. Når jeg sætter en fod udenfor gadedøren, risikerer jeg alligevel at blive kørt over af vildfarne cyklister, der i susende fart, på den forkerte side af de rød-hvide, haster mod karrierens cykelstativer.

Gaden er i opbrud. Nougatbrud i asfaltfarver. Vejbrud med vejbred, der lindrer en brændenældebrændt hånd i en snæver vending. Knækkede fliser, og hele stakke af kantsten, der formålsløse ligger hen uden afgrænsninger.

To dages møder nåede en endelig ende, og nu jeg vil gerne snart forholde mig til nogle børn. I mit fredeligere haveliv skal jeg snart på kursus. I grøntsager.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

 • Pernille

  Jeg krydser fingre for at vejen ender pæn og fornuftig igen. På den anden side kan det næppe gå helt så galt som opbrud og senere genopretning i min Fars gade. Hvem der stod for det ved ingen rigtigt længere, men med et fortov, der er hævet omkring femten centimeter, er der langt op til temmelig mange utraditionelle løsninger langs døre, der tidligere lukkede op i gadeplan eller trappesten, der nu er helt forsvundet 😛

 • Marianne

  Nougatbrud i asfaltfarver – der kom det sjoveste billed på min nethinde. 🙂
  det er utroligt så mange steder der holdes møder,møder,møder- det er lige før der glemmes hvad arbejdet går ud på 😉

  Håber du får tid til at nyde endnu en smuk,smuk dag

  Mariannel

 • betty

  Det kan der også komme spændende billeder ud af.
  For ikke at tale om billedet i forrige indlæg. Fantastisk!

Læg en kommentar

Jimmy