Himmel, se Havet!

Næsten ikke til at tro

søndag 8. maj 2011klokken 22:07 · 4 kommentarer · Haveliv

Selvom blæsten roder godt op i håret, er vejret sommerligt og godt. TrilleNyx er stadig flad, så jeg tøfler afsted på fælledstier over til haven. Jeg har været tidligt på færde, og heldigvis uden søgang og slagside, så jeg har både gjort rent, og trillet et par maskinfulde vasketøj. En dag så meget anderledes end den i går. Også heldigvis for det.

I dag er jeg indendøre. Pusler i det lille bitte hus, der måske nok er mere skur end hus, men med plads nok til hygge og praktisk opbevaring. Jeg indretter mig, og ordner det således, at også en mindre sommerlig dag kan udnyttes, og være venlig i stemningen.

Telefonen bimler. Ungersvendene vil lave hotdogs på grillede pølser, og melder derfor deres ankomst. Samtidig får jeg min morsdags-buket, en lappet TrilleNyx, som jeg i min store cykelafhængighed sætter meget større pris på end flotte blomster i bundter.

Mens flamingokasserne flyver rundt omkring i haven, sidder vi sammen med Kong Hans tronende for bordenden, og et bredt udvalg af ting til at fylde på hundene. Det var rigtig godt at fylde op med syltede agurker, limemarinerede rødløg, sennep, ketchup og en enkelt stribe remoulade.

Inden ungersvendene rider væk mod horisonten, svinges der lige lidt med en hammer, og vupti!, nu kan vi illuminere hele hytten, hvis det skulle være. Og det skal være. Efter seks måneders vinter vil det være i orden med seks måneders solrig sommer, hvor det selvfølgelig godt må regne ind imellem. Om natten.

Og nu vi vader i vandet, er der lige tid nok til at sprede et par kander, inden jeg også pakker sammen, og begiver mig hjemad. Jeg cykler ad de sammen stier, som jeg fulgte tidligere på dagen, og nu sidder jeg her, og glæder mig til en ny forårsdag med sol og sommerlighed allerede i morgen.

 

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Marianne

  Som det dog høres som en dejlig dejlig dag.
  Jeg stemmer også for regn om natten og masser af sommersologbaretæervejr.
  🙂

 • Hanne

  Du må have installeret en klapseng i skuret.
  Der er ikke noget som at vågne med pipperne lige der midt i det grønne.
  Jeg mindes min første nat i kolonihavehuset.
  Vågnede rædselsslagen ved SKRIDT på taget.
  Solsorteskridt viste det sig at være, da jeg havde samlet mod til at liste mig ud og tjekke:)))

 • Tina - omme i London

  Uhmmm… jeg kan naesten dufte din dag. Tak for den!

 • Eva Bagger

  Ååh, hvor ser det fantastisk ud 🙂
  Jeg må og skal meget meget snart ud i noget natur. Kæresten og jeg må finde ud af, hvordan vi kommer på landet – eller i skoven!
  Dejligt billede. Skønne sanselige ord.

Læg en kommentar

Jimmy