Himmel, se Havet!

Kryds en bolle

søndag 17. april 2011klokken 18:47 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg kunne lige nå at hive en pladefuld afkrydsede grovboller ud fra varmen, inden jeg trippede ned af trappen med kurs mod Den Indre By.

Bollerne er konstrueret af tre forskellige typer hvedemel, en fin og hvid, samt to af de grove, spelt og øland. Øko-gær, lidt salt og lidt rørsukker, vand, en håndfuld små gyldne rosiner og trylleingrediensen, olivenolie med mandarin.

Efterhånden har jeg fået erhvervet mig et helt arsenal af de gode olier, som jeg kvit og frit, og af egen fri vilje anbefaler på det varmeste. Køb dem, køb dem, køb dem.

Efter to gange hævning penslede jeg et kryds/kors, vælg selv, med piskefløde, og dryssede efter med mørkt rørsukker. Ind i varmen, ca. 200 grader og ud efter ca. 20 minutter. Det holder!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy