Himmel, se Havet!

Himmel, se Haven! #6

søndag 10. april 2011klokken 15:37 · 4 kommentarer · Nuet

Endnu en god nats søvn. Det måtte gerne gå hen og blive en vane, tak! Jeg trisser rundt, og gør mig klar til havetur på fastlagt tid, for der er generalforsamling i dag. Interessant begivenhed, men jeg slipper billigt, da jeg kun er til låns.

Generalforsamlingen, og det gode solskin har for alvor trukket folk ud af hullerne, så igen i dag får jeg hilst til både højre og venstre. Jeg er i gode hænder her, kan jeg fornemme, og usikkerheden overfor projektet er som blæst. Væk i vinden med den. Kun jeg, og en gave af en udfordring, står tilbage.

Stykket foran haven bliver revet, og komposten bliver fodret. Jeg graver lidt mere på det nye stykke, og jeg finder gode sager i en bunke med brædder. Tiden går med at flytte rundt på tingene, og bagefter sidde betragtende i stolen, og solen, for derefter at flytte det hele om igen, og igen falde ned i stolen, og lure på resultatet. Mens solen skinner noget mere, og lokker trøjen af.

Endelig er jeg tilfreds, og godt ser det ud. Jeg synes bestemt ikke, at jeg har købt, eller byttet mig til et eneste frø for meget, og jeg glæder mig vildt til at komme i gang med mere. Meget mere!

Jeg skriver mig et par ting bag øret, mens jeg afslutningsvis nipper lidt hoveder på stedmoderplanterne, der stadig er i live i deres lange linie. Så lukker jeg lågen, og kører hjem til en stak nybagte pandekager.

Og bagefter pandekagerne, med et par hjælpende hænder, lykkes det mig også at nå både rengøring, og vasketøj.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy