Himmel, se Havet!

Narrespil

søndag 27. marts 2011klokken 06:47 · 4 kommentarer · årstider

Klokken er ti minutter over fem. Belysningen er stadig dunkel, og jeg ved, at jeg er meget tidlig på færde. Tror jeg da. Radioen slynger om sig med hukommelseskort, og et af dem når lige at ramme mig, inden jeg ruller lågene ned igen, og sover fra det hele.

For en stund.

Klokken er tyve minutter over seks. Lyset bryder frem over tagene, og jeg er stadig tidlig på færde, indtil jeg bøjer mig, og sætter de mentale havemøbler frem på plænen, mens jeg drejer viseren i samme retning.

Velkommen til sommertid!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy