Himmel, se Havet!

Hippiebukser med kat

søndag 20. marts 2011klokken 16:32 · 3 kommentarer · Ud at se og hjem igen

Andrea trak mig af stalden i dag. Lokkede med brunch og Mr. Bendict. Tilgængelig i optil flere udgaver. Herligt var det, og vi valgte to, og delte. En halv Old Macdonald og en halv florentinsk. Med kaffe i store porcelæns ‘pap’bægre, den skønneste appelsinjuice i isafkølede glas med hank, og velsmagende salat af moden frugt i små patentglas. Enkel indretning, behagelig betjening. Rart.

Senere kom vi forbi hippiebukserne med kattemønster, men Andrea mente, at et sådan look også ville indebære en ændring af hårfarve, og så faldt jeg sådan set af på den ide. Hun er simpelhen så klog, og det mener jeg. Seriøst!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy