Himmel, se Havet!

Forårsgrønt på ruller

onsdag 23. februar 2011klokken 08:56 · 6 kommentarer · Nuet, Vejret

Er det ikke der, vi er ved at være? Trænger vi efterhånden ikke til at foråret ruller sig ud? Ikke bare et par grønne spidser hid og did, et solgult blomsterhoved hist og pist, nej hele forårspaletten hevet af stofrullerne og spredt ud over det ganske landskab.

Jeg elsker sne, og jeg har nydt denne dybfrosne vinter, men efterhånden er det svært uberørt at lade hjertet klingre med jinglebellerne, når tekstboblen over hjernen skriger: ‘Eiii! sne igen! Come nu on!’

Eller, er det nu bare mig?

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy