Himmel, se Havet!

Skyfri lørdag

lørdag 19. februar 2011klokken 18:19 · 5 kommentarer · Nuet, Weekendsysler

Så fløj lørdagen afsted, mens jeg luskede rundt, og gjorde ting. Indkøb af nøglehuller og andet godt, solskin, og spillefugleri på FB. Alt skal jo passes.

Jylland i 2011? Jamen, det troede jeg nærmest var umuligt, mest på grund af den tvungne sommerferie, som kommunen forsøger sig med i år. Meeen, nu ser det sandelig ud til, at jeg alligevel kommer et smut forbi. Og så endda med kage til!

Og sådan er der så meget, jeg kan luske rundt og glæde mig over på denne solrige lørdag.

Selv bloggen har fået en tur, og nu synes jeg den ser helt pæn ud igen. Der mangler lige lidt blogrolls-opdatering og et par andre smuler.

Om lidt lusker jeg ud i køkkenet, og flytter lidt rundt på nogle madvarer, som gerne skulle ende med et fornuftigt tilbud om aftensmad. Bjørnen er atter kommet i cykelhimlen, så han er nok ulvesulten, når han rammer hoveddøren på et eller andet tidspunkt.

Tilbage er der kun at byde velkommen til endnu en lørdag aften i fred og fordragelighed.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy