Himmel, se Havet!

Hverdagsbillede dag 2

tirsdag 8. februar 2011klokken 20:43 · 4 kommentarer · Blogleg, Nuet

På bunden af en gulvspand ligger Hannes anden anmodning, og kigger op mod den uventede blå himmel. Efter en stormfuld nat er jeg stået op til dagens hverdagsbillede, og knipser kludene fremfor spanden. Spanden står nemlig, trods sin røde farve, hengemt i mørket, modsat de rene klude som solens stråler rammer lige på og yndigt.

Hos mig er rengøring nemlig yndigt. Den påklæbes ikke etikker som, kedeligt, sur pligt, eller lignende. Jeg gør med Bryggeboet, som med andet jeg holder rigtig meget af, passer på det, vedligeholder og rengør med lyst.

Hun lyver, klaprer næbbene. Men nej, vist gør jeg ej, hvisler jeg, og sparker ud efter den fjerede skadefryd, mens jeg sprayer Ajax ud i den tomme luft. Whush! Væk med sig!, som støvet på den silkebløde polerede bordplade. Eller som kattetotterne på tæppet. Eller som kalkstænkene på den rustfri hane, og på håndvaskens hvide verden.

Whush! Se mig! Den aller hvideste tornado, der hvirvler frydefuldt omkring, og renser luften, mens jeg smiler huldsagligt med skinnende spejlblanke flader.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy