Himmel, se Havet!

Hverdagsbilleder

mandag 7. februar 2011klokken 18:04 · 3 kommentarer · Blogleg, Hverdag

Hvad har du i din kurv i dag? Spørger Hanne, og vi er flere der svarer. Lyset er ikke udsovet nok, så billedet bliver først taget, da jeg er ankommet til arbejdet, og kurven er landet på gulvet mellem alle børnene. En rum tid går, førend jeg hiver kameraet frem til skud.

Hvad har jeg så i kurven?

En islænder så lånt, at den snart kan kaldes ‘min egen’. En taske så dyb, at alt indhold forsvinder for de søgende fingre, jeg ved lejlighed sender ned i dens indre. Står jeg i køen i supermarkedet, famler hænderne forgæves efter min ellers pænt store smukke blomsterbroderede tegnebog. Skal kameraet i brug, er det forputtet, og selv nøglerne med egen lomme, formår at forsvinde.

Et evigt forgæves famleri, der først slutter, når jeg giver op, og begynder at fylde hænder og omgivelser med fremdragne effekter fra dybet. En pung med kort, nogen gange også med penge, en lille lædertaske med de nødvendigste skriveredskaber og notesbøger. Mit pas. Min mobil. Mit kamera. Mine nøgler i tre bundter. Et til hjem, et til arbejde og et til TrillleNyx. Hverken mere. Eller mindre.

Hvordan hulan så lidt kan forsvinde i taskens indre, fatter jeg ikke.

I dag har jeg også løjer med i kurven. En pose fra Arbejdermuseet, hvor Andrea og jeg snusede rundt forleden, indeholder fine papirfrøkener fra Christels hånd, flueøjne-kalejdoskoper og frøkvækkere.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne F

  Åh … ja Christel pigerne havde jeg nærmest tapetseret mit værelse med. De var så smukke, idealet var unåeligt. Sikke ben og øjne. Men drømme har man da lov at have. Og jeg drømte, rigtig meget. Taskeindhold, ja det kan hurtigt udvikle sig. Min er meget lille, så er jeg ude over rodet. Men tilgengæld har jeg jo ofte flere med. Så det er vel det samme.
  God aften til dig Sifka

 • Marina

  Å som du skriver. Så dejligt.

 • Hanne

  Hvis jeg nu lånte den der fede trøje, hvorlænge skulle jeg så have den for at kunne kalde den for min;))
  Dejligt at du vil dele hverdagsbilleder.
  PS. Send mig lige et par mål til “den fine lille pose”

Læg en kommentar

Jimmy