Himmel, se Havet!

Normaltid

lørdag 30. oktober 2010klokken 08:53 · 4 kommentarer · Morgenstund, Weekendsysler

Mørke. Stilhed. Lørdag.

Jeg tænder lidt lys, lusker rundt, og finder mig selv frem. Der midt i stuen. Tiden går. Med sysler og venten. På noget lys af en art. Nok til at bedømme farver. Ventetiden udfyldes. Med fuglefjol på ark i lange baner.

Lyset ankommer, iført meget mere rødt end sidst, og breder sig bag husene i det andet kvarter. Tiden er fremadskridende, lige indtil jeg kommer i tanke om, at jeg godt må skrue den tilbage. Til normale tidstilstande. Værs’go’, her får du din time igen.

God begyndelse. God lørdag. God morgen. Til dig.

OPDATERING: Ja, det er så ikke søndag i dag, og dermed først i nat, at jeg får min time tilbage! Tænk, så har jeg faktisk fået en hel dag forærende!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy