Himmel, se Havet!

Rødt lys

onsdag 27. oktober 2010klokken 17:43 · 3 kommentarer · Aftenstund

STOP! Har man lyst til at råbe, for strukturændringerne kører næsten for lystigt derud af. Vi bliver frustrerede, forvirrede, usikre og utrygge i vores holdninger, stillinger og i det hele taget.

Krybben holdes også tom, så vi bider i kager, wienerbrød og andet, der er sødt, blidt og helt vidunderligt lige i det selv samme øjeblik, man smækker tænderne i. Samtidig står den mørke tid for døren med snotnæser, indeklima og knap så meget ud af huset.

Lyset holdt da ellers fest i morges. Himlen spillede med allehånde nuancer fra blid rosa til stærk orange med striber af blød babyblå over i dyb turkis. Og det blev bare ved og ved, som om lyset gav den gas, inden lampen snart slukkes, og vi vader ind i november med vinterstøvlerne på.

Og nu regner det, mens stearinlysene blafrer stille i stagerne, og spreder ro i ringe udover stuerne. Kaffen har vi drukket, og sofaen står klar. Det kan kun gå godt. Det hele.

Samt, en rigtig god aften. Til jer

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy