Himmel, se Havet!

Farmacevtens Lommeleksikon

lørdag 25. september 2010klokken 17:53 · Endnu ingen kommentarer · Tant og fjas

Vi er et par stykker, der i dag har været en tur tilbage til dengang, da datterselskaber af Cheminova befandt sig under køkkenvasken i ethvert veletableret hjem. Farmaceuten Sven Holm kunne fjerne alt. Med stenskulsnafta, tetraklorkulstof og renset benzin. Skrappe sager mildt sagt.

Sven Holms ‘Farmacevtens lommeleksikon’ var det rene bibel indenfor husholdning, og jeg nænnede ikke at skrotte den, da jeg lukkede og slukkede barndomshjemmet for nogle år siden. De små tegninger har jeg set på så mange gange, at jeg kan dem udenad og i søvne. Stadigvæk.

Følg sporet, og læs også med hos CAPAC og Midt i en beattid.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy