Himmel, se Havet!

Fælleskryds

mandag 30. august 2010klokken 19:47 · 6 kommentarer · Famiglia, Køkkenskriverier

Fridag. Af den gode slags. En lang dag, hvor der bliver plads til både spas, og det mange andre betegner som kedsommeligt, nemlig rengøring. Rent hjem og kattebakke. Overstået med afstikkere til strikkegarn, kamera og computer.

Og stor fornøjelse, da Bjørnen ankommer med ingredienser til et par italienske madder. Artiskokhjerter, mozzarella og røde, modne tomater. Basilikum af den økologiske slags hjemført fra grøntsagsfestivalen i går og brødet fra Lantz lå der jo i forvejen. Et par dråber citronolie afslutter og forskønner.

Og nu vi er ved Bjørnen, vil jeg gerne opfordre til fælles krydsning af fingre og poter i morgen eftermiddag. En jobsamtale venter, og han kunne efterhånden godt trænge til en god gedigen omgang medvind efter flere måneder med økonomisk lavvande. Jobbet er studierelateret, og forstående overfor en undervisning, der også skal passes.

Så mine damer og herrer, katte, hunde, hamstere, whatever. Kryds!

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy