Himmel, se Havet!

Søndagsshopping.

søndag 26. august 2007klokken 15:01 · 5 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Jeg skulle ud og bevæge fysikken, og kom i den anledning forbi Fields. Jeg var kogt tør for bagepapir, og jeg vovede mig derfor indenfor. Der var en, for mig, uventet voldsom trængsel på denne augustsøndag. Masser af mennesker og masser af tilbud.

De frembusende indkøbsvogne gjorde mig ganske nervøs, især her i øjeblikket, hvor min gang er lidt ustabil. Hvad gør de fuldtids-gangbesværede, der vil være med til tilbudsfest i disse indkøbsmekka’er?

Jeg faldt over to gange hjemmesæt lige skabt til lidt afslapning i sofahjørnet med god strik på pindene, mens dejen hæver i brødfadet og teen luner i koppen. Ovenikøbet var der tilbud på briller i matchende farver.

Nu kan efteråret så bare komme, for jeg er klar med hyggetøj og briller.

Lidt til Bjørnen kom også med hjem. Jeg har købt en stak blyanter og noget tegnekul, som skal få ham i gang med at tegne på papir.

Han har nemlig en raptus med, at han kun kan tegne noget fornuftigt på uautoriserede steder. Det er lidt uheldigt, for det skaber problemer med at gemme værkerne, når han f.eks. har tegnet på en støvet udlejningsbil i Frankrig.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy