Himmel, se Havet!

Blå børste

lørdag 24. juli 2010klokken 10:31 · 1 kommentar · Lejligheden, Morgenstund, Tanker om ting og tilstande., Ve og vel, Weekendsysler

Jeg nyder, at varmen har lagt sig lidt, og at jeg ikke er ved at dø, inden jeg overhovedet er steget ud af sengen. Det lufter lidt. Blidt og med en anelse efterår i brisen. Et kort øjeblik tror jeg, at min nakke er blevet væk, men et hurtigt tjek overbeviser mig om noget andet. Den er der endnu. Lidt endnu. Jeg strækker, og bøjer, ryster mig, og stiger ind i lørdagen.

Og sikke en lørdag. Jeg vil både prøve at få indhentet torsdagsrengøringen, få købt ind, male reol og lære italiensk. Og holde krebsegilde!

Jeg mumler rundt, mens jeg ordner badeværelset. Spørger mig selv, der både har fødselsdag i august og er deltids-svensker om, hvorfor jeg endnu ikke har fået skruet et krebsegilde sammen. Sådan et rigtigt et med månemands-lanterner, hagesmække, snaps og både helan og halvan, der går. Det forstår jeg simpelhen ikke!

Det værste er væk, og nu mangler piece of cake med støvsugning, gulvvask og aftørring af støv. Bagefter må jeg omkring biblioteket efter et italiensk sprogkursus.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy