Himmel, se Havet!

Biscotti al limone.

søndag 19. august 2007klokken 09:20 · 4 kommentarer · Nuet

Der var en der glædede sig til italienske retter her på siden, så tillad mig at byde, Madame. Værs’go’, en lille italiensk godbid af de søde.

En lille fristelse til at ha’ stående i en skål indenfor rækkevidde når, man surfer i Blogland. En lille fristelse til at stille på bordet sammen med kaffe eller te. Måske bare, som en lille fristelse til at forsøde en stille stund.

De er utrolig nemme at lave, så lad jer bare friste.

Jeg sigtede 150 gr fint durummel,, 2 spsk hvedemel og 50 gr flormelis ned i en skål. På blusset havde jeg smeltet 125 gr smør. Den solgule skal fra en økologisk citron blev revet og drysset i melblandingen. Herefter tilsatte jeg det smeltede smør, samt 1 spsk citronsaft. Dejen blev samlet til en stor kugle.

Ovnen blev sat på 200 grader. Dejen delte jeg i ca. 25 stykker, og trillede dem til fine runde kugler, der lige fik et tryk med tomlen inden, de røg ind i varmen på øverste rille. De røg ud igen, da de var blevet fint gyldne og lysebrune på kanterne og andre udsatte steder.

Kilde:Hanne Bloch, ‘Mit italienske køkken’, Gyldendal.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy