Himmel, se Havet!

Årets sommerkål

onsdag 23. juni 2010klokken 22:05 · 5 kommentarer · Ferie

Vi har fundet os en yndlingssalat. Fintsnittet sommerkål, skråtskårne grønne asparges, og knaldrøde, søde jordbær i skiver. Altsammen vendt i en dressing rørt af olivenolie, citronsaft, lidt honning og en smule dijon.

Bjørnen har været til sommerens afsluttende prøve, som han bestod. Med glans og trut. Der var ikke noget med tal i denne sammenhæng. Det var der til gengæld hos Bjørnens søster. Et flot og velfortjent ti-tal.

Alfemor og jeg fejrede begivenheden i Århus med stjerneskuds-frokost, og mødte ved rent held og tilfældighed Bjørnens bror, som altså også er bror til Bjørnens søster. Han er blevet optaget på lærerseminariet, og skal begynde til september.

Så alt i alt har det været en rigtig dejlig dag.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy