Himmel, se Havet!

Sorry C. V.

fredag 18. juni 2010klokken 14:20 · 11 kommentarer · Ferie

En mega-forkølelse har overtaget, efter sabelkattene slap grebet. Sofa, dyne og fjernbetjening har været mine rigtig gode venner siden tidlig torsdag morgen. Nå ja, og så næsepapiret. Planen var at begynde ferien på Plænen i aften, og forgude en af landets største sangskrivere, men…

Fremadskuende forventer jeg at blive frisk nok til at få pakket kludene, og snøfte mig tværs igennem landet, når det inden længe bliver tid til togafgang. Men lige nu er det altså næsen, der styrer. Snøft!

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

 • Anne Dyrholm Stange

  Øv, Sifka, det havde ellers været skøn fredagsbeskæftigelse at lytte til beroligende C.V.
  Han er vidunderlig, men det hjælper selvfølgelig ikke, når kroppen ikke samarbejder.

  God bedring og på gensyn lige om hjørnet…

 • Anne F

  Ja der er sjældent noget som kommer alene. God at Sabelkattene har sluppet taget, nu må det så være snotnæsens tur. C.V ville nok ellers have været rigtig sundt for dig. Men jylland virker helt sikkert også godt, efter sådan en tur. God bedring, god ferie og al styrke til dig her fra nordfyn.

 • Albert Roberts

  Ja der er sjældent noget som kommer alene. God at Sabelkattene har sluppet taget, nu må det så være snotnæsens tur. C.V ville nok ellers have været rigtig sundt for dig. Men jylland virker helt sikkert også godt, efter sådan en tur. God bedring, god ferie og al styrke til dig her fra nordfyn.
  +1

 • Eva

  Øv, at al den snot lige skulle angribe dig lige på denne fredag. Men du må hygge dig i sofahjørnet og snøfte dig igennem aftenen. (Måske en lille cd med gode gamle C.V.)
  God fredag aften, trods alt.

 • Nicole

  Nej, hvor ærgeligt med CV ! Men der kommer måske en anden gang ! Det var da surt med forkølelse og snotten. Sofaen og noget godt the og lidt andet godt – det hjælper sikkert. Sender en masse god bedring så du får det bedre og kan blive klar til en rigtig god ferie. En hyggelig aften til dig !!

 • Zette

  Jeg er træt som en junkie, træt som Methusalem
  Træt af at blie, overset fra ni til fem
  jeg er så træt af at være genstand for al den ære
  jeg er så træt af at være kommunist

  God bedring – håber på en snart overstået sot! – og snot!

 • Sifka

  Tak! Når jeg åbner vinduet til soveværelset, kan jeg høre ham i det fjerne. Desværre ikke tydeligt nok, men alligevel.

  …tak Zette:)

 • Gitte Joensen

  Hvor er det synd, at du skal starte din ferie med at være syg.
  Tivoli var kold i aften – for kold til mig. Jeg tog derind ved 19-tiden – tænkte, at jeg ville nyde Tivoli lidt, inden CV kom på – men jeg gav op ved 21 -tiden – jeg hundefrøs simpelthen – så CV må synge for mig hjemme på anlægget i stedet for 🙂
  Rigtig god bedring til dig.

 • Hanne

  Den snottede næse nyser også her.
  Så har vi vel overstået den værste elendighed inden det bliver rigtig sommer.

 • Sifka

  Gitte, jeg har lige set, at du har blog igen. Det er dejligt. Og hvor var det godt, at jeg ikke tog ind i det kolde Tivoli.

  Hanne, vi må ha’ lov at håbe;)

Læg en kommentar

Jimmy