Himmel, se Havet!

Sorry C. V.

fredag 18. juni 2010klokken 14:20 · 11 kommentarer · Ferie

En mega-forkølelse har overtaget, efter sabelkattene slap grebet. Sofa, dyne og fjernbetjening har været mine rigtig gode venner siden tidlig torsdag morgen. Nå ja, og så næsepapiret. Planen var at begynde ferien på Plænen i aften, og forgude en af landets største sangskrivere, men…

Fremadskuende forventer jeg at blive frisk nok til at få pakket kludene, og snøfte mig tværs igennem landet, når det inden længe bliver tid til togafgang. Men lige nu er det altså næsen, der styrer. Snøft!

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy