Himmel, se Havet!

Pelset peber

mandag 24. maj 2010klokken 19:34 · 3 kommentarer · Nuet

Burde vi have fulgt den gamle opfordring om at gøre fisken til pinsens hovedspise? Jeg spiste en dåse makrel i tomat til frokost, men det var nok ikke lige det biskoppen og brancheforeningen tænkte på. Med den nye livsstil er der nu ellers kommet rigeligt med fisk indover, så jeg får nok syndsforladelse for de bøffer vi har spist i dag.

Tilbehøret blev lækkert. Jeg havde pelset en stakfuld røde peberfrugter af snacktypen, hakket løg og hvidløg og skåret en squash i pinde. Det hele blev vendt på en pande med lidt olivenolie.

Ved siden af  havde jeg skrællet en lille portion nye – nej ikke danske – kartofler. Mange af dem var små, så det krævede til tider stor fingerfærdighed. Efter kogning tilsatte jeg en lille klat smør, en lille slat mælk og en god gang urtesalt. Derefter fik det hele en tur med et moseapparat,  jeg har liggende til det samme. Der er lidt kængurustylte over det, sådan *boing-boing*

Tilbage var der så bare at stege bøfferne, og så kunne vi spise.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy