Himmel, se Havet!

Griller

mandag 24. maj 2010klokken 11:27 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel

Så sidder jeg her igen, og dufter svagt af roser, i dag er det dog kun ansigtet, der har fået en tur, for badeolien kan slet ikke hamle op med eftervirkningerne af de kedelige piller, som jeg heldigvis er stoppet med for en uge siden. Men der var payback time for fadæsen med badeolien sent i går aftes, hvor jeg  nærmest var vanvittig af kløe!

Som man nok kan fornemme, har jeg igen i dag været på Byens Hotel, som var velbesøgt, så jeg nøjedes med en cykeltur på elleve kilometer, men da jeg stadig er lidt utryg overfor de andre apparater, var det fint med mig. Tingene sker, når man selv er klar, ikke før.

Turen bød forresten på en interessant oplevelse, da jeg begyndte at dryppe sved fra håndleddene. Det har jeg sgu aldrig prøvet før!

Nok om det, nu skal der tænkes i madbaner. Der ligger et par bøffer i køleskabet, og de skal jo have noget at støtte sig til. En slags salsa befinder sig på et endnu udefineret sted i bevidstheden, så nogle røde pebre og noget ovngrilleri er nok et meget godt sted at begynde søgningen. Resten kommer så nok hen ad vejen.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy