Himmel, se Havet!

Vinterstrik

søndag 16. maj 2010klokken 15:27 · 5 kommentarer · Bryggeboet, Rod og ragelse, Strik, Weekendsysler

Jeg må vist hellere opgive at få søndagen til at vare længere, end søndage normalt gør. Jeg har ellers gjort mit til, at den skal køre i næsten al evighed, for jeg har så mange gode ideer og planer for dagen. Nu er den ikke helt slut endnu, så måske når jeg alligevel at æde en god bid af den, inden natten sænker sig, og det bliver hverdag igen.

Strikketøjet er i højsædet igen, og efter at jeg fik afsluttet denne fine hue, har jeg fundet den stikkelsbærfarvede trøje frem, og prøver nu at genfinde melodien. Og sådan går dagen, dadam-dadum, bare derud af.

Luskede planer om at lave spisestuen om til arbejdsværelse trænger sig voldsomt på, men jeg gemmer mig i sofaen med strikketøjet trukket op som et beskyttende skjold, og håber på at trangen lægger sig lidt igen. Jeg orker sgu ikke rode med ledninger, flytte møbler samt bære et enormt tung skrivebord lavet af glas og jern op på loftet. Nej, væk! Eller?

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy