Himmel, se Havet!

Vinterstrik

søndag 16. maj 2010klokken 15:27 · 5 kommentarer · Bryggeboet, Rod og ragelse, Strik, Weekendsysler

Jeg må vist hellere opgive at få søndagen til at vare længere, end søndage normalt gør. Jeg har ellers gjort mit til, at den skal køre i næsten al evighed, for jeg har så mange gode ideer og planer for dagen. Nu er den ikke helt slut endnu, så måske når jeg alligevel at æde en god bid af den, inden natten sænker sig, og det bliver hverdag igen.

Strikketøjet er i højsædet igen, og efter at jeg fik afsluttet denne fine hue, har jeg fundet den stikkelsbærfarvede trøje frem, og prøver nu at genfinde melodien. Og sådan går dagen, dadam-dadum, bare derud af.

Luskede planer om at lave spisestuen om til arbejdsværelse trænger sig voldsomt på, men jeg gemmer mig i sofaen med strikketøjet trukket op som et beskyttende skjold, og håber på at trangen lægger sig lidt igen. Jeg orker sgu ikke rode med ledninger, flytte møbler samt bære et enormt tung skrivebord lavet af glas og jern op på loftet. Nej, væk! Eller?

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Jonna

  Det med lysten til at flytte om kender jeg så godt,men kan være svært at lade værer når du nu har ider hvordan det skal være.Og vejret er jo ikke til meget andet end inde liv.

 • henriette

  Ej sikke da en god ide. Jeg kan godt se for mig at spisestuen er særdeles velegnet til arbejdsværelse og det er sjovt at se sit hjem med andre briller ik.. 🙂

  Det er et stort arbejde, men HEP.. det klarer du sikkert så snart du har fået tænkt tanken til ende.

  Kh Henriette 🙂

 • Zette

  Men hvis spisestuen ryger – betyder det så evigt farvel til skurvognen? Se det ville da være trist. Og du kan da godt se, at blogverdenens behov for skurvogn er ret meget større end dine for et arbejdsværelse, ikk å?

 • Sifka

  Zette, jeg har tænkt på det, og det er en af forhindringerne, men jeg arbejder på sagen. Desuden elsker jeg faktisk mit skrivebord, så det er en lidt rodet ide, jeg tumler med.

  Henriette, ja ikke!, men der er mange overvejelser i denne sag.

 • Bebiane

  Sød hue du har strikket, den er meget ideel på denne kolde maj måned. Super god farve.

Læg en kommentar

Jimmy