Himmel, se Havet!

Traumefuld skade

lørdag 15. maj 2010klokken 12:26 · 4 kommentarer · fitness, Ve og vel

Første time med træningsvejleder er overstået. Et program er lagt, og nu kan jeg finde rundt i junglen af underligt motionsapparatur på egen hånd.

“Har du noget skader?”, lød det første spørgsmål, og hertil måtte jeg jo ubetinget svare ja. Jeg remsede op, og supplerede med hypermobiliteten, mens jeg kørte albueleddet hele vejen rundt, sådan bare for at illustrere. Skulle jeg være en fugl i fitnessverdenen, ville jeg uden tvivl ende som en skade. En multiskade endda. Jeg er ét stort traume. En lille smule rystede jeg vist den gode vejleder, men vi gav ikke op. Vel gjorde vi ej!

Så nu er jeg altså vejet, og vejledt og fundet værdig til at begå mig i en ny sammenhæng. Skader eller ej, fitnissen er i gang. Fitnisse er jeg.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy