Himmel, se Havet!

En følelse af fredag

torsdag 22. april 2010klokken 19:39 · 3 kommentarer · Arbejde, Bryggeboet, Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

På et tidspunkt cyklede jeg hjemmefra, hvilket man ofte gør, når man skal på arbejde, iført regnfrakke og uldne fingervanter. Og så blev det slet ikke nødvendigt. Jo, vanterne, men regnfrakken kunne jeg godt have undværet.

Den pludselige tilbagetrækning af al det forårslune er ikke nogen udpræget fordel for min medicineksperimenterende hud. Det ser ud som om, jeg har brændt nallerne. Røde, ru håndrygge, der ligner noget, der er løgn. Men fødderne er en fryd. Til gengæld.

Det var en morgen med kaffe, speltbrød og mormordug på bordet. Hjemmegjort marmelade og hjemvendte børn, der var blevet tilbageholdt i deres respektive feriepardiser af den meget omtalte islandske askesky.

Og før jeg får set mig om, sidder jeg tilbagelænet i personalestuen, og pladrer om Roskildefestival, Prince-party, fniseurt og flyvekager. Nå ja, og om rengøring. Det er jo torsdag.

Da jeg opdager på uret, at jeg har haft fri i 25 minutter, rejser jeg mig i en rus af fredagsfølelse, og cykler hjem igen.

Rengøringen glemmer jeg, for der er andet, der er vigtigere og mere interessant. Lige i dag. Måske gør jeg det i morgen, for jeg har fri og forlænget weekend af gøre godt med. Eller måske fortager jeg mig noget så tosset som at udvide inventarlisten.

Who knows, who cares. I do. Indeed!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy