Himmel, se Havet!

Stilladsfri

mandag 12. april 2010klokken 19:28 · 5 kommentarer · Arbejde, Nuet, Ve og vel

Jeg vågnede kun halvanden time før, mobilen slog alarmen til. Det lykkedes mig heldigvis, at falde hen igen, så tingene alt i alt kom til at passe i den sidste ende. Den, hvor man tilsidst er nødt til at stå op.

Mit program er efterhånden blevet temmelig omfangsrigt, idet jeg skal nå både at bade, tørre og smøre. Og så tørre igen. Og håret. Og tøjet. Og tasken. Og kurven. Klappe katten, og råbe farvel til Bjørnen.

Men trods forkerte folder efter to ugers ferie, lykkedes det mig at nå frem til tiden. Vel fremme blev jeg taget godt imod af en børnegruppe, der i mellemtiden har sneget sig op til en overbelægning på hele tre børn. For en stund. For en tid. For en periode.

På hjemvejen købte jeg alternativer til Ritter Sport. Fruitus, og Pukka. Gode sager, hvis trangen melder sig. Og som dagene går, kigger den nok forbi, trangen, for det var godt nok noget af en udfordrings-to-do-liste, der ventede på mig i min indbakke.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy