Himmel, se Havet!

Så det brager

tirsdag 30. marts 2010klokken 18:16 · 9 kommentarer · Aftenstund, Bryggeboet, Køkkenskriverier

Havde det ikke været således, at der ingen vasketøjsbunker er lige i øjeblikket, kunne jeg måske have luftet noget af vores, det beskidte. Det gør jeg nu ikke her, men indrømmer i stedet frimodigt, at vi også skændes her i Bryggeboet. Højt, dybt og inderligt. Bjørnen og jeg, mens kujon-katten søger ly.

Det gik formiddagen så med.

Jeg sad ellers kampklar, iført læderjakke, kontokort og taske, med næsen vejrende mod Ikea, men alt skulle være anderledes. Godt så. Nej, overhovedet ikke, godt så. Jeg hader at skændes med mit eget personlige hjerteguld, men det skal åbentbart til. Somme tider. Ind imellem. Luft.

Det gik formiddagen så med.

Bagefter pakkede vi os sammen, og tog I Forfærdelige-Fields, hvor jeg forelskede mig i en orange ræv til at slynge om halsen, en lækker parfume, og et nyt sæt højtalere til computerafdelingen. Jeg kom hjem med højtalerne, og græmmer mig lidt indvendigt over, at jeg ikke slæbte ræven med hjem også, selvom jeg det korte øjeblik syntes, at den var for meget. Det er vikingen i mig, der politisk ukorrekt fordrer pelsværk, så måske står jeg der igen i morgen. Og krammer ræv. Orange ræv.

Vi købte lammekølle, flødeboller og drikkedunke. Gik på drengerøvs-cafe, og guffede  hot wings i rigelige mængder. Og Pepsi, guddødemig! Og så hjem.

Nu sidder jeg her, og shopper musik på iTunes, mens lammet hviler på bordet. Køllen blev prikket med skårne hvidløgsfed, badet i en hjemmegjort marinade af ingefær, honning, citron og olivenolie. Salt og peber. Halverede tomater stegte med under lammet i bradepanden, de sidste tyve minutter. Salaten er skyllet, og der er skiver af syltede jalapenos til at sætte fart på de pitabrød, der bliver basen for herlighederne. Og cremefraiche.

Sådan er livet også. Både bragende og betagende.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy