Himmel, se Havet!

Gået til med nydelse

mandag 29. marts 2010klokken 14:16 · Endnu ingen kommentarer · Ferie

Mandag. Folk tripper forbi ude i livet, og går på arbejdet, eller laver noget andet, man kan have travlt med. Ikke jeg, for jeg holder som bekendt ferie, og yndlingsstøvlerne står urørte, fordi vi ikke nåede i Ikea i dag alligevel. Men, Ikea står der nok også i morgen og i overmorgen, så der er altså ingen grund til hast og panik.

Et og andet, andet har jeg fået lavet, men det er ærlig talt ikke værd at skrive om. Så det lader jeg bare ligge.

Åh altså, hvor jeg elsker ferie!

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy