Himmel, se Havet!

Fredagsfryd

fredag 19. februar 2010klokken 18:39 · 5 kommentarer · Arbejde, Familie, Weekendsysler

Kom nu! Lad det blive fredag i en fart. Det kan kun gå for langsomt. Vi vil have Disneysjov og fredagsslik nu. Jeg tager dog en omgang med Honey, og nogle mænd på skøjter i stedet for. Og en luxuriøs udgave af en blåbær/banan-milkshake.

I den forløbne uge, har jeg haft mulighed for at gøre noget, som jeg, af utallige gode grunde i et stykket tid, har været forhindret i. Men i denne uge lykkedes det mig med rendyrket fordybelse, at gå på restaurant i dukkekrogen, sidde uforstyrret på tomandshånd med en lille purk og spille ballonspil, samt få tændt julelysene og en kreativ åre hos en flok knajte, der skal begynde i skolen om et øjeblik.

Nydelse på et meget højt plan.

Men, det er også helt vildt godt at komme hjem i egen rede for at holde weekend i fred og ro. Få styr på de løse ender, der stadig flagrer om ørerne på mig, få hvilet poterne, der gør så h.e.l.v.e.d.e.s ondt, og ikke mindst få set min egen familie dybt i øjnene, både kat og bjørn.

En lille steg står, og simrer i ovnen sammen med noget hvidløgssmør. Den skal spises i tynde skiver arrangeret med noget krydret rødkål, ovenpå nogle gode, tykke skiver rugbrød. Og så skal vi se fjernsyn, mens vi suger den førnævnte luxuriøse milkshake ud af nogle meget store kopper.

Altsammen rigtig, rigtig dejligt, så skal vi ikke bare kappe linen, hive stikket ud og komme i gang med at indhalere en velfortjent weekend?

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy