Himmel, se Havet!

Snestriber

lørdag 13. februar 2010klokken 10:11 · 6 kommentarer · Aftenstund, Køkkenskriverier, Ve og vel

Her bagefter kan jeg se tilbage uden overraskelse og forventninger. Måske udviklede dagen sig sådan fordi, jeg var oppe i tide til at se snedækket skifte fra en svag orangerosa til en let isblå. Ved eftermiddagens slutning har den garanteret bolteret sig i den grålilla nuance, som jeg holder så meget af. Jeg glemte at se efter, for da det skete, var jeg optaget at noget  helt andet.

Gider du overhovedet høre mere om råkost? Ja, jeg spørger, fordi jeg var i plastikbøtten igen, da jeg skulle lave aftensmad. Jeg blendede en stor portion sammen med en lille karton tomat med hvidløg, som jeg havde stående i skuffen med dåser og deslige. Der stod også en dåse økologisk butterbeans. Resten af frikadellerne, bønnerne og den blendede grøntsagsblanding blev derefter lavet om til en lækker omgang Lady og Vagabonden, som blev serveret med pasta. Godtnok havde pastasovsen en lidt speciel farve på grund af rødebederne i råkosten, men smagen fejlede ikke noget.

Er det så slut med råkosten, spørger du måske? Njarh, ikke helt, der er lige nok tilbage til at vende på panden med lidt hakket hvidløg og olivenolie. Serveret på et ristet stykke rugbrød vil det gøre sig, som lørdagens morgenmåltid. Muligvis dækket med et spejlæg? Men så er bøtten også tom, det lover jeg.

Resten af aftenen nød jeg med lydene, der sneg sig ud i gangen fra Bjørnehulen, de korte kig i forbifarten ind til en sammerullet sort nattegudinde, der lå i dyb søvn på det knistrende nyredte sengetøj i mit soveværelse, mens jeg selv sad det meste af tiden i sofaen, hvor jeg nød hjerter af chokolade, der smeltede i munden i flere smagsvarianter. Jo, jeg sad der som så mange gør en fredag aften, og af alt i verden, så jeg også X-factor. Og guess what, jeg tror, at jeg bliver hængende, ihvertfald så længe Pernille Rosendahls Honey, Thomas er med i feltet.

Nå, men det var i går, i dag er det lørdag, og på min venstre side er der lige landet en kop kaffe.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

 • Anja

  Måske er mit hjerte ikke dyppet i chokolade, men det banker også for Pernille og Honey. And we will stay tuned too;-)

 • Annette

  Også her blir jeg hængende, men ikke udelukkende pga Honey. Der er flere rigtigt gode stemmer i feltet. Rigtig hyggelig lørdag 🙂

 • Anita

  Åh ja, Thomas. Ham har jeg også “forelsket” mig dybt i. Bla. fordi han tør at skille sig ud fra mængden på mere end én måde og fordi han samtidig udviser en ydmyghed, som ikke er selvudslettende. Alting i tilpas lige store doser. Og den gudeskønne stemme… jaaarmen, jeg er solgt!

  Han er skidedejlig på sin helt egen unikke måde 🙂

 • Nicole

  Må ærlig indrømme at jeg denne gang også bliver høngende ved X-factor. Efter min mening er det også fordi dommerne udgør en anden stemmning i det nye forløb. Ja, Thomas – ja, han er en dejlig person – på sin egne og helt unikke måde.

  Mit hjerte er ikke dyppet i chokolade men i gensynsglæde da den manglende del i vores familie er kommet “hjem” igen.

  En dejlig weekend til dig og Bjørnen.

 • Sifka

  Tak i lige måde, Nicole, og hvor dejligt at familien blev samlet. Det var altså dine hjerter, der smeltede på tungen;)

 • Sifka

  3xA, hepper på Honey;)

Læg en kommentar

Jimmy