Himmel, se Havet!

Ro

fredag 12. februar 2010klokken 18:25 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel

I går besøgte jeg fodterapeuten, og det kan jeg sandelig godt mærke i dag. Alligevel fusker jeg med lidt rengøring, men holder pauser ind imellem. Lange pauser, så det der normalt tager et par timer, har varet det meste af dagen, sådan stillesiddende og roligt, og helt i eget tempo.

Beholdningen af råkost kom mig til gode igen, da jeg skulle trylle lidt frokost frem. Jeg havde hamstret økologisk rugbrød, du ved den nemme udgave, hvor man tilsætter vand, ryster godt, lader hæve, og sætter i ovnen. Blot tilsatte jeg en håndfuld mandler og lidt rosiner, som skulle have været figner, men det havde jeg altså ikke lige i skabet.

Godt blev det, og i dag smurte jeg en tyk skive med en rest leverpostej fra i søndags, og en kopfuld råkost, direkte fra bøtten, ved siden af.

Sådan er der også så meget i livet, der er nemt.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy