Himmel, se Havet!

Under en himmel i rosa og lyseblåt

torsdag 28. januar 2010klokken 15:22 · Endnu ingen kommentarer · Arbejde

Husskaden sad i krydsfeltet, og holdt et godt øje med, om vi nu gjorde det godt nok. Jeg stampede næbstøvlerne hårdt i fliserne, så sneen faldt fra, og lukkede mig ind i varmen. TrilleNyx stod, og stønnede af umattelse efter en nervepirrende tur ad snesjappede, isglatte, og heldigvis morgenstille veje. Jeg er blevet en tøsedreng på ryggen af en cykel, når vejen er iklædt dårligt føre. En rigtig tøsedreng.

Gjorde vi det så godt nok? Det vil jeg tro. Der var både brød, ost og børnete på kanden, da vi slog dørene op til en ny dag på instituttet. Nå ja, så det løse, cornflakes, havregryn og en stempelkande kaffe. Og fred. Og ro. Og fordragelighed.

Det blev til et par timer, hvorefter jeg arbejdede hjemmefra resten af denne arbejdsdag. Nu er der ting ude af mit hår, og viklet ind i en andes. Fred være med det. Det var sjovt så længe det varede, men nu vil jeg gerne tilbage i den daglige trummerum, som går hen, og bliver ganske attraktiv, når man er ude af den.

Og som jeg sidder her, og blogger, går det op for mig, at jeg ikke aner, hvordan man sætter flere billeder ind i samme indlæg. Jamen, dog!

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy