Himmel, se Havet!

Bloggende biografgængere

lørdag 2. januar 2010klokken 18:14 · 3 kommentarer · Film, Ud og se og hjem igen.

Det gyldne tårn i vinterkulden

Aner jeg konturerne af en klub her, eller skal vi alle gode gang tre igennem, før vi kan konstituere os for alvor iført lyserøde Chanel’er, klaphuer og perler?

Vi har allerede udviklet faste pladser. Andrea sidder yderst, jeg i midten og Kagekonen kravler længst, og sidder inderst. Jeg skal holde bægret med popcorn, ikke bare fordi jeg sidder i midten, som man umiddelbart skulle tro, nej nej, det er mig uden iPhone, så derfor.

Det hele startede med ‘Julie & Julia’, og i dag mødtes vi over ‘Coco before Chanel’. En dejlig lille film, som desværre blev skæmmet af lidt tekniske knaserier i slutningen. Andre lod sig derimod provokere af en diskret raslen med slikpapir, og havde jeg haft nallen begravet i bægret i det øjeblik, hvor der højlydt, og tværs gennem lokalet blev bjæffet, “Hold så op med det rasleri!”, var jeg stivnet af skræk for at komme til at rasle med popcornene.

Bagefter gik vi på konditori.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy