Himmel, se Havet!

Lystyven

søndag 13. december 2009klokken 10:25 · 1 kommentar · Weekendsysler

P1150329

Det er nu ikke det dårligste at slå øjnene op efter en god nats søvn, samtidig med at sønnen vender hjem fra byen med avisen og en croissant under armen. Vi har fået postkasser sat op for foden af trappen, og ordningen er trådt i kraft, hvilket jeg ikke lige har fået meddelt avisuddeleren. Så jeg slog øjnene op i den tro, at jeg skulle på udflugt ned af trappen for at få fingrene i dagens nyheder, men slap med tanken.

I stuen skinner solen til glæde for dyr og mennesker. Samtidig kan jeg konstatere, at en slagskygge fra det nye hus, der er under opførsel, desværre tager en stor del af fornøjelsen. Det er ulempen med de højragende naboer. Ærgerligt. Temmelig meget endda.

Nåmen, om lidt er der kaffe, crossant og avis, og det er ikke den værste kombination i verden. Især ikke når der også er tilsat lidt solskin.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy