Himmel, se Havet!

Kære fru Nielsen

søndag 22. november 2009klokken 23:47 · 3 kommentarer · Blogleg

Eller Helle K? Hvad du end foretrækker, er dette skrevet til dig. Du vandt jo konkurrencen på ærlig og redelig vis, og nu skal du have din præmie.

Jeg læser dine ord igennem igen, og tænker uvilkårligt, ”Er jeg en f***** krydsord, med skiftende sværhedsgrad, eller en soduku måske?” Nej, ikke en soduku, for dem gider jeg ikke. De falder udenfor min kugleramme. Et traume fra skoletiden, jeg har bibeholdt, som stadig bilder mig ind, at jeg ikke går godt i spænd med tal.

Men det er jo en hel anden historie.

Misforstå mig nu ikke. Jeg vil nemlig gerne være din f****** krydsord, hvis det virkelig indebærer, at jeg får dig til, ikke bare at spekulere, men til tider også ligefrem til at finspekulere. Hvis det betyder, at jeg kan sidde her og sammenkæde ord, der får gnister til at springe i din hjerne, så den enten fælder tiører i pludselige stabler, eller giver op. Jamen, så gør jeg det gerne.

For jeg bliver både beæret og smigret. Glad og ydmyg. Virkelig! Det hele på en gang. Dybfølt og inderligt. Så tak, fordi du skrev i mit kommentarfelt.

 Sifka

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

 • yt

  Sikke en fin ny blogbolig du har fået 😉
  Her er dejligt.

  Yt

 • Helle K.

  Tak – jeg har haft nogle lidt forvirrede og tæt besatte dage – så mit stressniveau er rimeligt højt – så jeg kom sgu’ lige til at tude – fordi jeg havde vundet – fordi du kunne bruge mine ord – fordi… og glæden er da helt på min side, at jeg får rodet godt og grundigt op i alle hjernevindingerne 🙂 Kram.

 • Helle K.

  Jeg har da sendt min adresse – ikke??? ikke fordi jeg tigger, men det er så åndssvagt, hvis jeg tror, at jeg har sendt – og jeg så alligevel ikke fik det gjort.

  God dag 🙂

Læg en kommentar

Jimmy