Himmel, se Havet!

Ulv

søndag 22. november 2009klokken 09:49 · 4 kommentarer · Morgenstund, Ve og vel, Vejret

Aftensol i november

Når nu jeg påpeger, at det hele er gråt udenfor, behøver det jo ikke være et udslag for en generel holdning til november og dens eskapader. At den er grå. At den er tung. At den er kedelig.

Reddet blev den jo, lige før stregen, af et par dage med sol og milde temperaturer. Måske går den endda hen, og sætter rekord som fri for frost for første gang siden attehundrede-et-eller-andet. Fantastisk for en november.

Fik jeg så nydt den milde novembersol? Eller brugte jeg tiden på at ligge på sofaen under dynen, mens jeg hostede, og nøs bakterier ud i omgivelserne som en forstøverflaske under pres?

Råber jeg i virkeligheden, ulv, selvom jeg dybest set mener, gris? Jeg, som ellers syntes overbevist om, at vores nyvaskede gulve allerede havde været betrådt af Svinets geleterede fødder. Mon ikke, det nok bare er en bivirkning?

Jeg vender mig fra avislæsningen over til bloggen, og tilbage til udsigten. Ingen forandring. Bilerne trækker stadig lydspor ud af de sorte våde gader. Vorherrebevars, tænker jeg, og tænder lysene hos Buddha.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Lene

  Og jeg passede en patient i 1½ time før jeg tog en podning, isolerede patienten og maskerede mig 🙂 Nu satser jeg på at jeg som altid ikke bliver syg 😉 Nys nys

  God bedring eller god søndag afhængig af ulveråbet 🙂

 • Hanne

  Der er noget småt og uldent på vej til dit lille forkølede håndled.
  Grav du dig godt ned i søndagstæpper og aviser, så har grisebassen forhåbentlig ikke mange flere chancer hos dig.

 • henriette

  Kære Sifka. Jeg håber at det bare er en fornølelse du har reddet dig, men uanset hvad så brug dagen på selvforkælelse og masser af varmt i koppen.

  God bedring og knus
  Henriette 😉

 • Laila Beck

  God bedring Sifka.

  Mine nys kom fuldstaendig bag paa mig. Saa er det svaert at nyse i armhulen.

  Svin eller ikke svin, vi skal stadig ha flaeskesteg til jul:)

Læg en kommentar

Jimmy