Himmel, se Havet!

Inde i varmen

fredag 13. november 2009klokken 19:15 · 5 kommentarer · Aftenstund, Køkkenskriverier, Weekendsysler

Rodfrugter i solarium

Vi er inde i varmen. Mig og rodfrugterne af blandet herkomst, og oprindelse. Rødbeder, søde kartofler, persillerødder, dem uden nakke, og kartofler. Badet i olivenolie, salt og stødt rosenpeber i det blandingsforhold, jeg holder så meget af. En håndfuld græskarkerner, der måske ikke er så vigtige, når det kommer tilstykket, kom med på en prøvetur. Arter de sig, og eventuelt afslører et vist bidragende løft, gentager jeg tilsætningen en anden god gang.

Og, der kommer andre gode gange, for rodfrugter i fad, i ovnen, inde i varmen, er noget som vi sætter stor pris på i hytten her.

Om lidt skal slaget om bøfstegningen stå, og på grund af den tidligere kop kaffe, er jeg bange for, at jeg står til at tabe. Så pyt, alt skal bare være klappet og klart til klokken otte, for da skal jeg se vild med tanz. Det går så godt i spænd med strikketøjet.

Bagefter en lille film, eller to.

NOTE: Det med græskarkernerne fungerede så fint, at det vil blive gentaget, ikke bare en gang til, men flere. Især i kombination med de søde kartofler var det en godbid:)

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy