Himmel, se Havet!

Volapyx

fredag 6. november 2009klokken 00:19 · 7 kommentarer · Blogleg, Nuet, Tanker om ting og tilstande.

Tomatsuppe og smørristet brød

Mens jeg står ved komfuret, og rører i kassrollen med tomatsuppe, og ind imellem vender de skiver af brød, der simrer i smør på panden, tænker jeg over mine ord her på bloggen. Og de kommentarer, de afstedkommer. Sommetider.

I et og samme felt, antydes det, at jeg nok godt kunne skrive en bog. Ligefrem. Den har jeg hørt før, og bliver glad for, at nogen bare kan finde på at tænke tanken. Andre forstår ikke et kuk, muk eller en bjælde af, hvad jeg egentlig taler om, når jeg skriver. Men heldigvis, og på trods er der nogen, der gider læse med alligevel.

Faktisk er det jo således, at jeg først og fremmest skriver for at fornøje mig selv. For at kunne se tilbage. Og huske. Men faktisk er det jo også således, at jeg synes, det er rart, at der er nogen derude. der gider læse med. Såmænd.

Da jeg i sin tid, for cirka to et halvt år siden, begyndte at blogge, blev jeg vildt begejstret, da jeg allerede først dag fik en kommentar. En velkomst til denne for mig helt nye verden. Senere kom flere til. Heldigvis. Og ros. For mine billeder især. Det varmede. Bestemt.

Men. Da roserne blev tildelt mig for mine ord, og ikke mindst måden jeg sammensatte dem på, gik det lige durk i hjertet på mig. Og jeg var rævestolt, og til lejligheden passende rosenrød i kinderne, da jeg på Radiobloggens præmieredag, hørte mine egne ord blive læst op. Lige dér på P1. Af alle steder. Det varmede. For vildt!

Det er en hulens masse tanker, man kan få vredet ud af sådan en gang tomatsuppe, og mens brødet drypper af, og bliver sprødt, tænker jeg færdig over en tot fløde, der piskes til silkeblødt skum.

Jeg er hverken ude på at ville Kloge-Åge, eller prale af stor skrivekunst, men jeg holder rigtig meget af at pusle med min blog, og lege med ordene. Være poetisk, finurlig, eller bare total tåget. Skrive mine interesser ud i livet, og hygge mig med følgerne heraf.

Jeg har da langtfra lyst til at nedlægge ordet. Derimod tror jeg, at jeg efterhånden er begyndt at tro på, at jeg er ved at få ordet mere i min magt.

Forstå det, eller ej!

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy