Himmel, se Havet!

Klapstole

søndag 1. november 2009klokken 19:39 · 8 kommentarer · Indkøb, Ud at se og hjem igen

Fugl på guldkugle

Jeg har været på udflugt med Husejer. Der skulle indkøbes klapstole til Skurvognen, for jeg har en fornemmelse af, at det ikke er gjort med kun endnu ét møde. Og gerne for mig.

Der blev brugt en del tid på at designsnobbe os gennem et meget stort svensk møbelvarehus, men alt taget i betragtning var der ikke ret meget, der fristede helt ud over kanten. Udover klapstolene, der iøvrigt hedder Nisse, røg der lidt køkkenløjer, batterier og lyspærer i posen. Den sorte julepynt faldt ikke lige i hak med min form for julestemning, og de urtepotter, jeg ellers jublende faldt over, passede ikke til mine potteplanter.

Så kørte vi da bare ud, og købte en masse æbler i stedet for.

Andrea lokkede herefter med lækker mad, men inden vi nåede så langt, var vi en tur indenom en forretning, der lå lige klods op ad sushibiksen. Her var mange fine ting og sager. Et stort spejl med den helt rigtige sølvramme og ananaslysestager i to størrelser, kunne jeg rigtig godt forfalde til, men kommer tid, får jeg måske råd. En dag.

Besøget i Sticks’n’Sushi er efterfølgende kommet til at fremstå lidt tåget i min erindring, for ved måltidets afslutning, dessert med kaffe, røg jeg så dybt ned i en creme brulee anretning med tre smagsvarianter, at jeg stadig har svært ved at komme op igen. 

Vel hjemme ved fortovskanten fik vi læsset stole, poser og mig af. Fik sagt farvel, og tak for en dejlig dag, og kom godt hjem. Og så var der kun tilbage at komme opad med herlighederne.

Som altid en skøn dag, og tak for den. Andrea.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy