Himmel, se Havet!

Under rødt

fredag 23. oktober 2009klokken 18:23 · 4 kommentarer · Aftenstund, Arbejde, Nuet, Rod og ragelse

Røde bladeHjemtur efter en lang fredag. Til sidste barn. Til sidste dråbe. Jeg standser i vejkanten, og smækker nakken tilbage i benovelse over de røde blade over mit hoved, velvidende at der i forvejen befinder sig så meget andet deroppe. En oprydning efter isætning af nye vinduer, for eksempel. Gys!, siger jeg bare til mig selv, og griber ud efter TrilleNyx. Giver tegn, og svinger til venstre, da der bliver grønt. For mig.

Da jeg akavet, på grund af en skulder, der tér sig vanvittigt, tumlede ind af køkkendøren, duftede der af Ajax overalt. Næsten. Alt plastik var fjernet, og gulvene var støvsugede og vaskede. Der iagttog jeg med egne øjne fordelen ved, at Bjørnen er blevet finanskriseramt, og efter fem år er blevet fyret fra cykelslæberiet.

En stak breve, en stak mails og en enkelt sms ventede på, at jeg skulle falde ned på en stol, og gribe ud efter brillerne, og tage stilling. Desværre måtte jeg efter nærmere granskning melde afbud til /many, der ellers tilbød godt selskab, bilsæde og tur til garnudsalg i Kolding. Alle gode gange tre er det udsalg gået min næse forbi, så næste år må det bestemt lykkes.

Nu sidder jeg her i ragnarok, omgivet af baljer, klude, opstablede møbler og sammerullede tæpper. Ingenting sker af sig selv, så jeg må klø på, hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at nå frem til færdig med fyrre popsangere. Mon ikke, jeg kan nå det, inden der kommer vild med tanz?

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy