Himmel, se Havet!

Kylling i karry og Kusmi

mandag 5. oktober 2009klokken 18:22 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Problemknuseren blev den sorte gryde. Da den første blev hevet frem fra dybet, så kørte spisevognen.

Lækre, smækre porrer blev skåret i skrå mønter, og tre store fed hvidløg blevet skivet semityndt. Olivenolie blev varmet i den sorte, og karry i rigelig mængde blev vendt i det varme uden at branke. Derefter et skud tørret mynte, og så tilsatte jeg porrer og hvidløg.

Kyllingebryster blev skåret i håndterbare størrelser, og blev vendt til ny farve i selskab med løg-arterne. En squash var blevet ternet, og kom nu i gryden.

Efter nogen tids venden og drejen, var det blevet tid til tilsætning af væske, og det der lige var ved hånden, viste sig at være en pottefuld Kusmi med viol. Hva’fan’, tænkte jeg, og pumpede et par skvæt eller fire i.

Efter mere simren kom jeg en dåse butterbeans op i festgryden, og lod det stå og putre videre, mens jeg kogte basmatiris med hel kardemomme og nelliker.

Om lidt spiser vi.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy