Himmel, se Havet!

Ghita i gult

mandag 5. oktober 2009klokken 20:40 · 8 kommentarer · Kreativitet, Strik

Hjælp!

Jeg kom til se ‘gammel dansk’ i går. Han, hun, Dirch og Dario. Sådan på zapper-måden. Fjernkontrollen faldt ud af hånden, fordi jeg skulle koncentrere mig om at hækle en støvblå kant på et lilla sjal. Og så stod vi stille på Dirch og Dario.

Jeg ville nok ikke have indrømmet dette offentligt, hvis det ikke var fordi, at Ghita på et tidspunkt iførte sig en helt vidunderlig fed gul sweater. Sådan én vil jeg gerne eftergøre, men hvordan bærer man sig ad med det?

Hjælp!

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy