Himmel, se Havet!

Op med fødderne

søndag 27. september 2009klokken 10:19 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Det er ved at være noget tid siden, at jeg lige snappede en ide med hjem fra det lokale supermarked. De havde brugt champignoner, tomater og ost, men her kommer min version.
Portobelloer, lækre og store, blev lagt med fødderne i vejret i et ildfast fad. Derefter hakkede jeg en håndfuld soltørrede tomater, samt et pænt lille bundt salvie. Mozzarella blev skåret i sirlige små tern.
Først lagde jeg en bund af tomater og salvie på fødderne af portobelloerne, og bagefter toppede jeg med mozarellaen. Bang! Ind i ovnen på cirka 200 grader. Der stod fadet indtil svampene saftede, og osten smeltede i blide bunker.
En god lille ting.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy