Himmel, se Havet!

Gensyn med Jimi

lørdag 26. september 2009klokken 19:53 · 1 kommentar · Bagning, Musik, Weekendsysler

Dagen er gået. Måske sådan lidt kapgangs-agtigt. Vaske- og strikketøj er gledet gennem flittige hænder, der mærker kulden komme. Huden indtørrer til knas og sprækker. Øv!

En liste over mulige kager til Kagekalaset den 25. oktober er ved at tegne sig. Der skal eksperimenteres en del, så måske skal jeg lige fortage et par prøvebagninger, inden jeg udsætter sagesløse for mine vilde ideer.

Jeg har også leget med gær og gammel surdej. Det endte med et måske lidt fladt brød, men smagen var der bestemt intet i vejen med.

Jeg brugte speltmel, kanel, græskarkerner, rosiner og et svensk æble fra Hven, som jeg havde glemt i kurven. Det var forbavsende friskt i betragtning af, at det var fra i lørdags. Men sådan er det jo med friskplukkede æbler. De holder længe, længe, længe.

Kanalrundfarten tidligere på aftenen bragte mig tilfældigt forbi NRK 2, der fangede mig ind med et gensyn med Jimi Hendrix, fra dengang jeg selv var et sprødt æble.

Alt i alt en rigtig god lørdag, siger jeg bare.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy