Himmel, se Havet!

Lidt nas gør det vel altid

torsdag 27. august 2009klokken 16:41 · 16 kommentarer · Fest og fejring, Ve og vel

Min bjørnepote er blevet lavet på et af de steder, hvor det efter sigende skulle gøre mest nas. Og nas gjorde det, jo, men ikke værre end det var til at holde ud. Jeg sagde hverken, av, shit, eller for helvede, mens nålen summede. Vi holdt heller ikke pauser ind i mellem. Jeg mediterede mig vist ud af det.

Men, hvis jeg skulle finde på at gøre det igen, vil jeg garanteret tage en ektra dyb indånding ved erindringen om den brændende fornemmelse, som jeg oplevede i går. For lidt nas gør det altså.

Der var god stemning i bixen, da jeg lettere nervøs ankom, og da det blev tid, skiftede musikken fra noget Morfar-punkagtigt over til noget særdeles velkendt og afholdt Doors, og da Kiley tørrede efter for sidste gang, og bjørnepoten med hjertet stod helt tydelig for første gang, gled krytalskibet over lydtapetet. Perfekt timing efter min smag.

Det var en god oplevelse, og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund, og kommer heller ikke til det. Jeg ved noget mere om mig selv nu, som jeg ikke vidste før, og det er endt i en glad og god følelse. Jeg er ved siden af også enormt gammel nok til at vide, hvad jeg gør, og dette bid af en tusse, var det jeg følte som det rigtigste. Og smukkeste.

Did you like this? Share it:

16 kommentarer indtil videre ↓

 • MissMuffin

  Tilykke med tussen, den er bar fin:)
  Jeg elsker også min og pønser på et lidt større projekt til den næste..
  Jeg er glemt smerten og får stadig gåsehud af spænding når jeg hører en nål starte..

 • Søhesten

  Dristigt!!
  Tillykke med at du klarede den uden pyller og tillykke med det fine resultat. Meget originalt 🙂

 • Kagekonen

  Sjældent har jeg siddet tilbage med sådan en dyb varm fornemmelse i maven, som efter at have læst dagens og gårsdagens indlæg. Den tush er så indlysende rigtig!

 • Fru Green

  Tillykke med tussen.
  Når man har fået sådan en lavet, så vil der nok for altid være knyttet nogle særlige indtryk og oplevelser til.
  Da jeg fik lavet min på skulderen var jeg fascineret over den forskel der var på smerten alt efter hvor på skulderen der blev arbejdet. Og så husker jeg godt – nu hvor jeg læser dit indlæg – hvordan det føltes som en slem solskolding i timerne efter.

 • Hanne

  Fint spor du har fået sat efter en stormomsust periode i dit liv.

 • Fru E

  Den er flot. Har du selv tegnet den?

 • nethe

  rigtig fin er den!

 • Pernille

  tatoveringer, der er tænkt over og helt klart har en symbolsk værdi er dem jeg bedst kan lide.
  Din bjørnepote er af dem 🙂

 • Mette Lykke

  Den er meget smuk, me det endnu smukker symbol.. Det er faktiskt en af de eneste gange, at jeg har følt at en tatovering var "rigtig"

 • Henriette

  Der er helt klart forskel på smerten. På skulderen gør det mere ondt end feks nede ved foden. Jeg har hørt at dem der laves på lænden er virkelig smertefulde og det er helt sikkert også sådan en du har fået der. Det er jo fordi man er så tyndhudet lige der. 🙂

  Tillykke med den, den er smuk og fortæller en historie.

  God weekend

 • Nille

  Den er meget smuk og passende… lige den du skulle have! Men jeg er imponeret over, at du turde – og så lige der på den tynde hud!

  Jeg har været lige ved og næsten nogle gange… men jeg tør altså ikke! Motivet er ellers helt klart!

 • Pernille på 1.

  Den er altså bare for fed. Selv om du skiver at det gør nas, så er det der jeg vil ha lavet min, jeg smører mig med tryllecrem inden at jeg får den lavet, så må vi håbe at det hjælper, jeg ved lige hvordan den skal være !
  Nu er det kun at springe ud i det !

  Knus

 • Klidmosteren

  Wee, du gjorde det! Hvor er den flot, den er nøjagtig som du beskrev den 🙂

  Ærgeligt at du ikke kommer til konditorisøndag i morgen, jeg ville gerne ha' set den live. Det må blive næste gang.

 • Piskeriset

  Anderledes og spændende udformning! I øvrigt en modig placering – jeg kan forestille mig, at det godt kan gøre nas at få den lavet på håndleddet 🙂

 • Lotten

  er den smuk Sifa. OG så meget dig – og jer – og det, der betyder så uendeligt meget, at det er nålesmerten værd.
  Tillykke med denne evige påmindelse…

Læg en kommentar

Jimmy