Himmel, se Havet!

Bidt af en tusse

onsdag 26. august 2009klokken 18:21 · 11 kommentarer · Fest og fejring, Ve og vel


Dagens grænseoverskridende handling er det smukkeste og rigtigste punktum, som jeg nogensinde ville kunne sætte efter en grum, grim, men også kærlighedsfuld periode, der krævede næsten alt af mig og min lille familie.

Det uudsletteligt punktum er nu blevet sat, og da jeg kom hjem, viste det sig også at være min fødselsdagsgave fra Bjørnen.

Hvor dejligt var det ikke lige?

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

 • Fru E

  Det virker meget indforstået, jeg forstår i hvert fald ikke rigtig hvad det handler om.

  Men dejlig aften alligevel 🙂

 • Hanne

  Gjorde det da ikke bare helt vildt ondt?
  Jeg er jo en af de få der synes at hul i ørerne bare gjorde så nas:)
  Så jeg holder mig til dem fra tyggegummipakkerne:)

 • Bettys blog

  Hvad er det egentlig, der er sket??

 • Pernille

  årh wauw! den glæder jeg mig til at se! (eftersom jeg også overvejer)

 • Lene

  nåda da en tatovering eller hvad? Og her går jeg og prøver at overtale sønnen til ikke at få en 😉

 • Husejer

  Årh hvor er du sej – gjorde det slet ikke vondt?

 • Pernille på 1.

  Det er for sejt – jeg havde besluttet mig til at få en her i ferien, lige samme sted, jeg ved helt klart hvordan den skal se ud. Jeg overvejer ikke, jeg har besluttet mig skal bare lige finde den bedste til at lave den.

  Nu kommer det – gjorde det nas !

  Knus

 • HANNE

  Sådan, Sifka……Tillykke med din tatovering, jeg er spændt på at se den, når du er helet :O) Har Bjørnen fået sin ???

 • Marianne's mening

  Hvor jeg glæder mig på dine vegne!
  Tillykke med det store skridt. Glæder mig til at se!

  Du er sgu sej!

 • Zette

  Uha, Sifka, lægge sig under en nål uden presserende grund, nej tak.
  Men når du er glad, så er alt godt til dig. – Så tillykke!

 • susling

  Gulp! Jeg har det lidt ambivalent med tatoveringer. De kan være rigtig smukke og også elegante, hvis de er godt lavede og sidder et sted, der er lidt anderledes. En amagernummerplade på lænden synes jeg f.eks. ikke lige er sagen. Det er måske bare mig, der er småborgerlig :-/

  Men hatten af for den, der tør møde "nålen". Jeg gør ikke.
  Glæder mig til at se "slutresultatet."

Læg en kommentar

Jimmy