Himmel, se Havet!

Hånden på eget komfur

mandag 20. juli 2009klokken 17:01 · 1 kommentar · Familie, Hverdag, Katten., Køkkenskriverier

Aflæsning af det første hold varer, og så afsted igen. Ned om hjørnet, bare lige ned i det lokale supermarked. En smuttur. Og så kom regnen. I skyller. Og jeg blev våd. Meget.

Men, se nu bare der! Kort efter står jeg med friske forsyninger i kurven, og et håndklæde om håret, vrider termostaten om, og tænder ovnen. Endelig hjemme!

Om lidt, skal jeg igen lege i mit køkken.

Og nattegudinden er med, og lige i hælene. Der har hun holdt sig lige siden, det første forsigtige snus, hun stak mig, da jeg kom hjem fra det jyske. Jeg bilder mig ind, at hun har savnet mig, for Bjørnen har passet godt på hende, og har fodret både rigeligt og ofte, så nøden har hun ikke lidt.

Men, videre med hverdagen, som snart bliver til aften. Råvarerne venter.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy