Himmel, se Havet!

Klapvognsklapjagt

mandag 29. juni 2009klokken 20:02 · 7 kommentarer · Familie, Ferie, Køkkenskriverier, Ud og se og hjem igen.

Alfefamilien havde et ærinde, og mens jeg ventede, lykkedes det mig at rende ind i en butik med garn. Meget garn, og heldigvis også noget som jeg kunne falde for. Vandhunden og mor stødte til, og vi fik valgt garn og farver til de opskrifter, jeg følte stærkt for. Desværre manglede de den rette pind, men det er der råd for i morgen.

Næste punkt på dagsordenen var indkøb af klapvogn, og det er ikke bare lige sådan at gå til. Men vi var heldige. Hele tre forretninger besøgte vi, og for hvert sted voksede heldet. I den sidste og tredje, fandt vi det absolutte og supergode tilbud, så vandhunden blev sikret komfortabel transport på den kommende ferierejse.

Resten af dagen blev tilbragt i noget så eksotisk som Bilka, og her drønede jeg rundt, og rev lidt af hvert ned fra hylderne, mens vandhunden og mor holdt pause.

De jyske dage er lange, men tiden går så lynhurtigt, og pludselig sidder jeg i mit lille feriehus og hænger ud med feriens første selvfremstillede varme måltid, pasta og kødsovs, eller morfars, som vi har for vane at kalde det derhjemme.

Noget af en hvedeøl fra Virklund Bryghus gjorde mig selskab under madlavningen, og resten fulgte mig tilbords.

Her efter afsluttet måltid, tror jeg, at jeg vil tænke mig til desserten og krybe direkte sammen omkring en bog, jeg har fundet i reolen.

I morgen venter endnu en feriedag med sommer, sol, og nye eventyr med vandhunden og hans familie. Det kan man kun se frem til med megen glæde.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy